Specijalizirali smo se za dizajn i grafičku pripremu, a velik broj uspješnih radova i rješenja iz svih aspekata grafičke pripreme i dizajna rezultati su dugogodišnjeg iskustva, kreativnosti, najsuvremenije opreme i visoko kvalitetnog poslovnog procesa. Kvalitetna analiza, izrada kreativnih rješenja uz profesionalan pristup svakom poslu te nadzor nad proizvodnim operacijama i procesima naš su put koji vodi do uspjeha. 

Naši profesionalni dizajneri upotrijebiti će svoja znanja, ideje i iskustvo te ih uz korištenje najsuvremenije tehnologije oblikovati u opipljive i nadasve lijepe forme, a moderna informatička struktura te veliko znanje iz područja grafičke pripreme i tiska omogućiti će brzu i jeftinu realizaciju projekta zadržavajući kvalitetu finalnog proizvoda na maksimalnoj razini. 

Implementacija StoryEditor-a je često i povod za redizajn vaše publikacije! Preoblikujte vaše novine s nama, jer uz kretivan redizajn dobivate kvalitetno smišljenu proizvodnu stranu  vaše publikacije.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok