financeIzdavačka kuća Finance svjetlo dana ugledala je 20. svibnja 1992, i time je postala prva kuća koja izdaje poslovnu novinu u samostalnoj Sloveniji. Nakon što smo implementirali StoryEditor u dnevnu produkciju, ostali časopisi i prilozi bili su mačji kašalj. Osim u dnevnoj tiskovini Finance, implementaciju smo izvršili i u ostalim časopisima - Moje Finance i Manager, te također novinama Medicina danes i Medicina in ljudje.

Na StoryEditor preći će sva izdanja (cca. 12) od kojih smo u mjesec dana podigli više od pola. Ostala važnija izdanja su magazin Stotka koji izdaju besplatno nekoliko puta godišnje, prvenstveno namijenjen za generaciju 50+, aktivnih ljudi koji su upoznati s Internetom. Za one koji vole trend izdaje se magazin TRENDI magazin. Tu je i Poslovna Akademija Finance, domaćin mnogih poznatih slovenskih konferencija, seminara i događanja.
Medicina in ljudje Medicina Danes P&P Stotka Weekend

Izdavačka kuća Finance je nastala u okviru švedskog Bonnier Business Pressa, koji izdaje poslovne novine u 11 zemalja - osim u Sloveniji također i u Švedskoj (Dagens Industri), Danskoj (Børsen), Rusiji (Delovoj Peterburg), Estoniji (Äripäev), Latviji (Dienas Bizness), Litvi (Verslo Zinios), Poljskoj (Puls Biznesu) i Bugarskoj (Pari).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok